Indret dit kontor med omtanke for miljøet

//

Når du skal indrette dit kontor, er det vigtigt at tænke på miljøet. Når alt kommer til alt, bruger den gennemsnitlige person omkring otte timer om dagen på sit kontor, afhængig af jobsituation. Derfor er det vigtigt, at det er så miljøvenligt som muligt! I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle tips til at indrette dit kontor på en miljøvenlig måde. Hold dig opdateret for at få flere oplysninger!

Brug genbrugsmaterialer

En måde at gøre dit kontor mere miljøvenligt på er ved at bruge genbrugsmaterialer. Det kan være alt fra at bruge genbrugspapir til at indrette med vintage-møbler. Det er ikke kun bedre for miljøet, men det kan også spare dig penge i det lange løb.

Brug LED lys

Et andet tip er at bruge energieffektiv belysning, f.eks. LED-lys. Disse typer af lys bruger mindre energi og holder længere, så du behøver ikke at udskifte dem så ofte. Det bedste vil dog være at gøre brug af udendørslyset, hvortil store vinduespartier eller ovenlysvinduer kan være at foretrække, for at opnår et optimalt og godt lys på kontoret.

Reducer dit papirforbrug

En anden måde at være mere miljøvenlig på dit kontor på er at reducere dit papirforbrug. Det kan gøres ved at bruge begge sider af papiret, undgå at printe, når det er muligt og genbruge brugt papir. Der findes mange forskellige måder at reducere papirforbruget på, så find dem, der fungerer bedst for dig og dit kontor!

Sørg for at købe miljøvenlige produkter

Når du køber nye kontorartikler eller møbler , skal du sørge for at finde miljøvenlige løsninger. Der findes f.eks. mange genbrugte notesbøger og kuglepenne på markedet. Du kan også finde møbler fremstillet af bæredygtige materialer som f.eks. bambus.

Køb en kontorstol, som kan holde i mange år

Et sidste tip er at investere i en kontorstol, der kan holde i mange år. Det kan virke som en lille ting, men det er faktisk meget vigtigt! Du vil ikke kun spare penge i det lange løb, men du vil også gøre dit til at reducere affaldet. Når du skal finde en god kontorstol, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Det kan koste lidt mere i i indkøb, men hvis du køber en billig stol, så vil du også kunne forvente, at den ikke holder i lige så mange år, som den lidt dyrere model.

Gå efter miljømærkninger

Når du er i tvivl, skal du altid vælge miljømærker. De garanterer, at produktet opfylder visse miljøstandarder. Det er en god måde at sikre sig, at man virkelig køber et miljøvenligt produkt. Det gælder mærker som:

  • Svanemærket, hvor det er miljøvenligt og kvalitetstestet.
  • FSC-mærket, som har med bæredygtigt skovfældning at gøre, som sikre, at skove ikke uddør.
  • EU-blomsten, her er produkterne miljøtestet så det lidt mindst mulig miljøbelastning i forhold til produktion, distribution og genbrug.

Vi håber, at du fandt disse tips nyttige! Det er nemmere end du måske tror at indrette dit kontor på en miljøvenlig måde og få et bæredygtigt kontor uden at gå på kompromis med udseendet eller kvaliteten.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark