Refleksion over en flyttedag med mine veninder

//

Da jeg sidst prøvede at flytte, var det ikke en særlig behagelig oplevelse. Så denne her gang prøvede mine veninder at hjælpe mig, så meget som de nu kunne den her gang. Det betød at nogle af dem hjalp mig med at pakke og flytte, nogle af dem gav mig nogle råd, og så var der faktisk også nogle, der prøvede at anbefale et flyttefirma til mig. Det endte så med at være Billig Flyt.

Jeg bad dem om at være der klokken 12, og ved klokkeslaget stod der to flyttemænd foran mig. jeg skulle flytte fra Roskilde til Bispebjerg, så det var lidt af en stor og livsforandrende ting, som var jeg lidt bange for at opleve, men det gik super godt.

Jeg havde fået sorteret mine ting grundigt, så jeg vidste hvor alting skulle hen, og jeg havde lagt tingene, som jeg skulle bruge med det samme i nogle individuelle bokse, og det gjorde bare det hele meget lettere.

Vi var flytte klar rigtig hurtigt, og før jeg vidste af det, havde vi fået flyttet tingene til det nye sted. Mig og mine veninder havde glædet os faktisk en hel del til at pakke tingene ud og vi endte med at hygge og igennem resten af dagen.

Vi endte ret hurtigt med at blive træt af at pakke ud, så vi gav lidt op, og endte med bare og bage nogle småkager, også gik vi på indkøb. Vi købte de basale madvarer og en helt masse snacks, og til sidst på aftenen så vi nogle film og sov på madrasser.

Det var en virkelig hyggelig flyttedag, som nok ikke kunne være gået bedre, men vi var alligevel alle sammen helt udmattede på slutningen af dagen og sov uden stop til næste dag.

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark