Skån miljøet og spar på plastikken

//

I dagens Danmark er mange fokuserede på at passe på miljøet, så de fremtidige generationer kan blive sikret. Samtidig fokuseres der meget på, at materialer skal genbruges, så der kan passes bedre på Jorden. Mange virksomheder er begyndt at takke nej til plastik, hvilket betyder, at produktionen tænker over hvordan der kan spares på ressourcerne. Det vil sige, at mange nytænker deres procedurer, så de i stedet bruger genbrugsting i stedet for at bruge penge på nye materialer og dette gælder også legetøj. 

Nej tak til plastik mærket 

I dag er det muligt som virksomhed at tilmelde sig nej tak til plastik mærket. Dette mærke er et symbol på, at virksomheden ikke går ind for at man bruger store mængder plastik. Der bliver i forvejen smidt så meget plastik i naturen, så ved at have dette mærke på virksomhedens hjemmeside, indikerer man, at man tænker bæredygtigt og gør alt for at passe på miljøet. Der bliver hele tiden tilmeldt nye virksomheder, da flere og flere finder ud af hvordan man kan spare på produktionen af plastik og finde på bedre alternativer, uden det går ud over virksomhedens omsætning.

En hjemmeside der tænker bæredygtigt

Hjemmesiden www.legeakademiet.dk er en af de virksomheder, som tænker over hvordan de pakker deres produkter og sender ud til kunderne. De fokuserer på at finde på alternative pakkematerialer end plastik. Plastik kan indeholde kemikalier samt andre unødvendige stoffer, som børn ikke bliver udsat for i forbindelse med, at der vælges bæredygtig indpakning. På siden står der tydeligt angivet at de er en af virksomhederne, der tænker på naturen og som gør alt for, at verden kan blive et bedre sted for de fremtidige generationer.

Tænk bæredygtigt 

Selvom det kan virke uoverskueligt at man skal til at ændre i sin produktion, så er det små ændringer der kan være med til, at virksomheden er mere bæredygtig. Det er ikke fordi en virksomhed bliver ændret af at lave om på nogle ting. Det handler f.eks. om at droppe plastikposer hvis virksomheden har en fysisk butik og anvende genbrugsposer i stedet. Små ændringer er med til at gøre en forskel i sidste ende. Hvis alle begynder at tage små skridt i den bæredygtige retning, så skal det på verdensplan nok være med til, at miljøet får det bedre.

Reklamer med at virksomheden er bæredygtig

De fleste danskere vil gerne støtte en god sag. Hvis din virksomhed er bæredygtig, herunder indenfor produktion af legetøj, så er kunderne også mere villige til at købe produkter fra virksomheden. Det skyldes, at kunderne automatisk støtter virksomheden og dens drift hvis de køber varer derfra. Er virksomheden bæredygtig og en kunde køber en varer derfra, så udviser kunden også, at vedkommende støtter bæredygtigheden. Gør alt hvad du kan få at markedsføre den bæredygtige side, så flere kunder får lyst til at besøge virksomhedens hjemmeside. Jo mere aktivitet der er, desto større er lysten også til at tjekke hjemmesiden ud løbende. 

 

 

Nej til Plastik

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark